معرفی 15 مورد از اپلیکیشن های ضروری ویندوز
appinow خبرنامه تخصصی در حوزه اپلیکیشن
appinow خبرنامه تخصصی در حوزه اپلیکیشن
خبرنامه تخصصی حوزه اپلیکیشن های موبایلی و وبی
Published Dec 20, 2021
+ Follow
اگر لپ تاپ یا کامپیوتر جدیدی خریده اید و یا تصمیم گرفتید ویندوز را مجددا نصب کنید، احتمالا اولین کاری که انجام خواهید داد، نصب اپلیکیشن های ضروری ویندوز خواهد بود.
نرم افزارهای شگفت انگیز بی شماری وجود دارند، اما دانستن این که کدام یک از آن ها برای کامپیوترتان ضروری است، می تواند کمک کند تا سریع تر کارهای راه اندازی ویندوز و سیستم خود را انجام دهید.
با ما در ادامه مطلب تا انتها همراه باشید تا با 15 مورد از بهترین و ضروری ترین برنامه های ویندوز آشنا شویم و آن ها را بررسی کنیم.
1. مرورگر اینترنت: گوگل کروم
Google Chrome همواره در لیست برنامه های ضروری ویندوز بوده است. این مرورگر سرعت بسیار بالایی دارد و از امکانات خاصی برای راحتی بیشتر کاربران استفاده می کند.
افزونه های بسیار کاربردی موجود در آن می توانند بسیار جذاب باشند. همچنین امکان همگام سازی میان لپ تاپ و گوشی هوشمند شما را فراهم می کنند.
کروم بدون ایراد نیست و حجم زیادی از رم شما را درگیر می کند. مرورگرهای خوب دیگری مانند موزیلا فایرفاکس، مایکروسافت اج و اپرا نیز گزینه هایی عالی محسوب می شوند.
2. فضای ذخیره سازی ابری: گوگل درایو
یکی از برنامه های ضروری برای ویندوز گوگل درایو است. 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان در اختیار شما خواهد بود تا بتوانید از Google Drive برای ذخیره سازی و پشتیبان گیری از فایل های خود استفاده کنید.
گوگل درایو برای هر پلتفرم نسخه ای ارائه می دهد که برای همگام سازی فایل های روی آن ها ایده آل است. قابلیت به اشتراک گذاری آسان فایل ها یکی دیگر از قابلیت های خوب این نرم افزار است.
3. سرویس استریم موسیقی: اسپاتیفای
سرویس های استریم موسیقی گوناگونی وجود دارند اما Spotify همواره جزو برنامه های ضروری برای ویندوز بوده است. این نرم افزار به شما امکان می دهد به هزاران موسیقی و پادکست دسترسی رایگان داشته باشید.
4. نرم افزارهای آفیس: لیبره آفیس
اگر برای کار و دانشگاه خود به نرم افزارهای خاصی نیاز دارید، LibreOffice برای شما گزینه مناسبی خواهد بود. زیرا کاملا رایگان است و برای مایکروسافت ورد، پاورپوینت، اکسل و اکسس جایگزین دارد.
گزینه های دیگری مانند OpenOffice که اکنون دیگر چندان محبوب نیست، LibreOffice و FreeOffice نیز وجود دارند. همچنین می توانید نسخه تحت وب مایکروسافت را برای ورد، پاورپوینت و اکسل امتحان کنید.
5. ویرایشگر تصویر: پینت. نت
فوتوشاپ نرم افزاری عالی و ایده آل برای ویرایش حرفه ای تصاویر است اما جزو برنامه های ضروری ویندوز که رایگان هستند، محسوب نمی شود. Paint.NET با این که به پیچیدگی فوتوشاپ نیست، از مایکروسافت پینت قدرت بیشتری دارد.
اگر برایتان بیش از حد ابتدایی بود و نمی توانست پاسخگوی نیازهایتان باشد، GIMP را امتحان کنید.
6. امنیت سیستم: ضد بدافزار مالوربایتس
ویندوز ده، windows defenderدارد که برای محافظت بسیاری از کاربران کافی است. با این حال نصب آنتی ویروس جداگانه خالی از لطف نیست.
به این منظور می توانید از برنامه های ضروری ویندوز برای امنیت مانند Malwarebytes استفاده کنید.
7. پخش کننده رسانه: وی ال سی
اگر اهل تماشای فیلم و سریال هستید، احتمالا به مدیاپلیری جدای از مدیاپلیر موجود در ویندوز نیاز خواهید داشت. برای این کار، هیچ اپلیکیشنی بهتر از VLC Media Player نیست.
وی ال سی پلیر می تواند تقریبا تمام فرمت ها را پخش کند و ویژگی های بسیار خوبی دارد.
8. اسکرین شات: شر ایکس
اسکرین شات گرفتن، یکی از ویژگی های بسیار کاربردی لپ تاپ ها است. یکی از برنامه های ضروری ویندوز برای این کار ShareX نام دارد.
در این اپلیکیشن کاربردی ابزارهای دیگری برای ویرایش اسکرین شات ها وجود دارند که به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهند گرفت. اگر از شر ایکس خوشتان نیامد می توانید PicPick برا امتحان کنید.
9. فشرده سازی فایل: 7 زیپ
ویندوز به صورت پیش فرض ابزاری برای فشرده سازی و بازکردن فایل های فشرده دارد، اما استفاده از یک نرم افزار که به همین منظور طراحی شده باشد، آسان تر است.
7-Zip همواره در لیست برنامه های ضروری برای ویندوز حضور داشته است و گزینه ای ایده آل برای این کار محسوب می شود. تنها عیب آن را می توان ظاهر قدیمی اش دانست.
اگر از 7 زیپ خوشتان نیامد می توانید PeaZip را امتحان کرده و جای WinRAR را پر کنید.
10. پیامرسانی: رمباکس
به احتمال زیاد از پیامرسان های مختلفی برای حفظ ارتباط با دوستانتان استفاده می کنید. انتخاب بهترین پیام رسان ممکن نیست، زیرا انتخابتان به آنچه که دوستان شما ترجیح می دهند بستگی دارد.
Rambox توانسته است مجموعه ای از ده پیامرسان محبوب را در خود جمع کند. این پیامرسان ها شامل واتساپ، فیسبوک مسنجر، اسکایپ، تلگرام، گروپمی (GroupMe)، دیسکورد و هنگ آوتس هستند.
11. مدیریت کلیپ بورد: کلیپ کلیپ
مدیریت کلیپ بورد می تواند تاثیر زیادی بر صرفه جویی زمان و سرعت شما داشته باشد. اپلیکیشن ClipClip می تواند علاوه بر ثبت موارد کپی شده، موارد پراستفاده را سنجاق کند و اطلاعات مهمی مانند آدرس، پاسخ های سریع ایمیل و موارد مشابه را در خود نگه دارد.
12. مدیریت رمزهای عبور: بیتواردن
یکی دیگر از برنامه های ضروری برای ویندوز، Bitwarden است که بهترین نرم افزار مدیریت رمز عبور رایگان محسوب می شود. این برنامه در مرورگر نصب می شود تا بتواند رمزعبورهای شما را ذخیره و هنگام نیاز استفاده کند و به سایت مورد نظرتان وارد شود.
13. پشتیبان گیری: بکبلیز
Backblaze یکی از پشتیبان گیرهای بسیار مناسب است که از همه اطلاعات شما پشتیبان گیری می کند تا اگر به هر دلیلی حافظه دستگاهتان پاک شد، فایل ها از بین نروند.
با آن که این نرم افزار رایگان نیست، اما می تواند بهترین گزینه برای پشتیبان گیری خودکار از اطلاعات باشد. اگر قصد پرداخت هزینه های اضافی را ندارید، می توانید EaseUS Todo Backup Free را امتحان کنید.
14. مدیریت فضای ذخیره سازی سیستم: تریسایز فری
برنامه مدیریت فضای ذخیره سازی اپلیکیشن های ضروری ویندوز است تا به شما در حذف و مدیریت فایل های پرحجم کمک کند. نرم افزار TreeSize Free گزینه ای بسیار مناسب برای این کار است.
15. برنامه نویسی: آتوهاتکی
اگر می خواهید لپ تاپ خود را بیشتر شخصی سازی کنید، AutoHotkey می تواند به شما کمک کند. می توانید با این نرم افزار که یکی از برنامه های ضروری ویندوز است، تصحیح خودکار اشتباهات تایپی را فعال کنید یا کارکرد کلید های کیبورد را تغییر دهید.
ممکن است در ابتدای کار سردرگم شوید، اما وقتی به تسلط نسبی رسیدید از امکانات آن شگفت زده خواهید شد